Csokis-mogyorós kenyérpuding

 
Meglepetés magazin
Meglepetés magazin
0 hozzászólás

Feltöltve: 2016.03.10.

Kategória: Desszert

Cimkék: tej,mogyoró,csokoládé,egyszerű,édesség,kenyérpuding

Hozzávalók

5 dkg Rama, 4 dl tej, 10 dkg étcsokoládé, 15 dkg törökmogyoró, 50 dkg toast kenyér vagy 4 zsemle, 10 dkg porcukor, 3 szobahőmérsékletú tojás

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A zsemlét felszeleteljük, a szeleteket kivajazott kerámiatálba egymás mellé rétegezzük, a durvára tört mogyoróval, aprított csokoládéval együtt. A tejet az olvasztott vajjal, a porcukorral és a tojásokkal elkeverjük, és egyenletesen a kalácsra öntjük. 30 percre az előmelegített sütőbe tesszük. Tejszínhabot adhatunk mellé tálaláskor, bár e nélkül is szaftos a puding.