Értékelés: 0/0

zöldfűszeres burgonyapüré

Feltöltve: 2010.12.29.

0 hozzászólás

Kategória: Köret

Cimkék: krumplipüré

Csak 20 perc

Hozzávalók

1kg burgonya, 5-6levél bazsalikomlevél, 2-3 gerezd fokhagyma, kis csokor petrezselyemlevél, kis csokor snidling, 0.5 dl olaj, ízlés szerint , ízlés szerint bors, 15 dkg Rama, 2 dl tejföl

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Megfőzöm a burgonyát, és amíg fő, összeállítom a zöld fűszert a következőképpen: A bazsalikomot, a fokhagymát, a petrezselymet, a snidlinget és kevés sót az olajban (lehetőség szerint minden fűszer friss legyen) kézi mixerrel összezúzom. Miután a burgonya megfőtt, leszűröm majd a Rama-val összetöröm, sózom hozzáadom a zöld fűszert, borsot. Jól kikeverem a tejföllel, hogy krémes legyen és tálalásra kész! Nagyon kellemes intenzív ízű köretet sültekhez rántott húsokhoz ajánlom. Nagyon jó étvágyat hozzá!

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!