Értékelés: 2/1

völgységi csirkeleves

Feltöltve: 2010.12.04.

1 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: Finom, egyszerü és sokáig ehető

Hozzávalók

3-4 szál sárgarépa, feldarabolva, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 szál fehérrépa, 15 dkg csirkezuza, 3-4 csirkenyak, 2 csirkemáj, 1 farhát, 2 db szárny

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Egy fazékba bele, felönteni vízzel, mikor a leves forr a habot leszedni majd sózni, borsozni ízlés szerint. Szép lassú tűzön főljön tovább de ne forrjon!!! 2.5 óra vagy kb 3 óra után levenni a kályháról hogy leülepedjen majd leszűrni. Ízlésesen külön tálalni a zöldségeket és külön a húsokat. A leszűrt alaplébe főzhetünk kis kocka vagy a kedvünkhöz tartozó tésztát. Ezeregy lehetőség van és még ha marad a levesből akkor 3-4 napig is ehetjük.

Megosztom:

Hozzászólások (1) Hozzászólok

 
Harmath Csaba
Harmath CsabaMesterszakács
#1 | 2010-12-04 23:16 | válaszolok erre

Imádom az egyszerű leveseket, de azt nem értem, miért kell a csirkezúzát 2.5-3 órán át főzni?

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!