Értékelés: 0/0

töltött padlizsán

Feltöltve: 2011.09.29.

0 hozzászólás

Kategória: Olasz

Cimkék: laktató

Hozzávalók

1 db padlizsán, 30 dkg darált marhahús, 5-6 levél bazsalikom, apróra vágva, 4 evőkanál reszelt parmezán sajt, ízlés szerint őrölt feketebors, 1 csomag petrezselyem apróra vágva, 4-5 evőkanál paradicsomszósz, ízlés szerint

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Padlizsánt félbe vágom, besózom, pár percig állni hagyom, letörlöm a levét, amit engedett. Teflon serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát megsütöm. Nem lesz puha, csak kicsit. Késsel, kanállal kiszedem a belsejét, hogy a héján maradjon padlizsán hús. Amit kiszedtem, apróra kockázom, összekeverem a darált marhahússal, és a többi hozzávalóval. Kevés vizet öntök hozzá, hogy ne legyen kemény a töltelék. Visszatöltöm a kivájt padlizsánba, tetejét megszórom aprított petrezselyemmel és 4-5 evőkanál paradicsom szósszal. Sütőben puhára sütöm.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!