Értékelés: 0/0

Zöldségfelfújt réteskosárban

Feltöltve: 2015.02.18.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: felfújt, réteslap, zöldségek

Hozzávalók

5 dkg Rama a réteslap kenéséhez, 1 csomag réteslap, frissen őrölt bors, 25 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 1 karalábé, 2 újhagyma , 3 tojás, 1 dl tejszín,

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A zöldségeket meghámozzuk, kis lyukú reszelőn lereszeljük, a hagymát apróra metéljük. A tojások sárgáját elkeverjük a tejszínnel, a zöldségekkel, megsózzuk és megborsozzuk. A fehérjét kemény habnak felverjük, és óvatosan a zöldségekhez forgatjuk. A réteslapokat kiterítjük, négybe vágjuk, hogy nagyjából négyzeteket kapjunk. Muffinsütő mélyedéseit Rama-val kikenjük, egymásra helyezünk négy, olvasztott Rama-val megkent rétesnégyzetet, és a muffinsütő mélyedéseibe illesztjük. Nyolc fészket készítünk így, és megtöltjük a zöldségkrémmel. 25 perc alatt aranybarnára sütjük és langyosan tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!