Értékelés: 0/0

Zöldséges-rizses csirkeszárny

Feltöltve: 2015.07.02.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, zöldség, rizs, cukkini, zöldborsó

Hozzávalók

1 csokor petrezselyem, 25 dkg sárgarépa, 25 dkg zsenge zöldborsó, 1 kg csirkeszárny, 1 fej vöröshagyma, , olaj, frissen őrölt bors, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg rizs , 25 dkg cukkini

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, az utolsó percet levágjuk (nem lesz rá szükség), a maradék részt kettévágjuk. A felkockázott hagymát az olajban megdinszteljük, körbepirítjuk rajta a csirkeszárnyakat. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a zúzott fokhagymát, és lefedve 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a rizst, a felkockázott cukkinit, a megpucolt, a zsenge zöldborsót, a karikákra vágott sárgarépát. Az egészet átpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Sózzuk, borsozzuk, lefedve, de időnként megkeverve 30 percig főzzük. Ha szükséges, közben kevés vizet öntünk hozzá. Végül friss, vágott petrezselyemmel elkeverjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!