Értékelés: 0/0

Zöldséges-rizses ázsiai csirkeszárny

Feltöltve: 2015.07.02.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, zöldség, cukkini, rizs, gyömbér, méz, szójaszósz

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, az utolsó percet levágjuk (nem lesz rá szükség), a maradék részt kettévágjuk. Olajon körbepirítjuk a csirkeszárnyakat és a mogyorót. Megsózzuk, megborsozzuk. Beleöntjük a szójaszószt, a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a mézet, a reszelt gyömbért, a csilikrémet, kissé átpirítjuk, majd öntünk rá 1,5 dl vizet, végül hozzáadjuk a paradicsompürét. Elkeverjük, és lefedve 20 percig pároljuk. Beletesszük a rizst, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Lefedve, de időnként megkeverve 20 percig főzzük. Ha kell, adunk még vizet hozzá. Sózzuk, végül belekeverjük a zöldségeket, és 10 perc alatt, kevergetve készre főzzük a fogást. A legvégén vágott újhagymát keverünk el benne.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!