Értékelés: 0/0

Zöldséges rakott karaj tepsiben

Feltöltve: 2016.02.26.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: karaj, zeller, sárgarépa, kelkáposzta, gomba, tejföl, sajt, újhagyma

Hozzávalók

, frissen őrölt bors, 10 dkg félkemény sajt, 1 tojás, 10 dkg sárgarépa, 10 dkg zeller, 20 dkg kelkáposzta, 5 dkg gomba, 1-2 szál újhagyma, 8 szelet sertéskaraj, 2-3 evőkanál zsemlemorzsa, 3 evőkanál tejföl, olívaolaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sárgarépát, zellert hámozzuk, káposztareszelőn lereszeljük. A káposztát, a gombát, újhagymát vékony csíkokra szeljük. Kevés olívaolajon 2-3 percet dinszteljük a zöldségeket a zúzott fokhagymával együtt, majd sózzuk, borsozzuk és hűlni félretesszük. A megmosott, szárazra törölt hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, nagyon enyhén klopfoljuk, és kevés olívaolajon, nagy lángon oldalanként 1-1 perc alatt elősütjük őket. Tepsibe helyezzük. A zöldségeket elkeverjük a zsemlemorzsával, a tejföllel elkevert tojással. A masszát a hússzeletekre kupacoljuk, sajtot reszelünk rá, és 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt összesütjük. Burgonyapüré illik hozzá köretnek.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!