Értékelés: 0/0

Zöldséges pásztorpite

Feltöltve: 2014.03.04.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tojás, zöldség, pásztorpite

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A liszthez adjuk a felkockázott hideg Rama-t és a joghurtot, megsózzuk, és összegyúrjuk a tésztát. Ha még nem gyúrható, kevés hideg vizet adunk hozzá. 20-30 percre hűtőbe tesszük a tésztát. Olívaolajon megdinszteljük az apróra kockázott vöröshagymát az aprított fokhagymával együtt. A brokkoli kivételével beletesszük a hámozott, kockázott zöldségeket. Megsózzuk, megborsozzuk, beleöntjük a paradicsomszószt és beleszórjuk a kakukkfüvet. A zöldségeket a szószban puhára főzzük, a legvégén hozzáadjuk a kis rózsákra szedett brokkolit. A tésztát kétharmad-egyharmad arányban kettéosztjuk, lisztezett felületen mindkettőt 3-4 mm vékony lappá kinyújtjuk. A nagyobbikat a tál aljára helyezzük, úgy, hogy túllógjon a széleken. Beleszedjük a ragut. Befedjük a kisebb lappal, a széleket visszahajtjuk, összenyomkodjuk, a közepére egy kis lukat vágunk, megkenjük a felvert tojással, és 230 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!