Értékelés: 0/0

Zöldséges-paradicsomos marhagulyás

Feltöltve: 2015.08.12.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: sárgarépa, krumpli, marhalábszár, kelkáposzta, zeller, cukkini, karalábé, brokkoli

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst, lepirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi bőven ellepi. Lefedve 1 órán át pároljuk a húst. Beleöntjük a paradicsompürét, a friss zöldfűszereket, a zúzott fokhagymákat, sózzuk, borsozzuk, és további 30 percig főzzük. Beletesszük a felkockázott vagy karikázott répákat, zellereket, karalábét, cukkinit, krumplit felöntjük annyi vízzel, amennyi bőven ellepi, megsózzuk, megborsozzuk, és addig főzzük a levest, amíg a hús és a zöldségek puhára nem főnek. Az utolsó pár percben hozzá adjuk a brokkolit és a feldarabolt kelkáposztát.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!