Értékelés: 0/0

Zöldséges marharaguleves gombás galuskával

Feltöltve: 2014.02.11.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, marhahús, galuska

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott húst, és megpirítjuk. Beletesszük a pirospaprikát, megsózzuk, borsozzuk, kevés vizet öntünk a húshoz, és lefedve majdnem puhára pároljuk. Közben pótoljuk az elpárolgott vizet. A zöldségeket meghámozzuk, felkockázzuk, a húshoz adjuk, a levest felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a zellerzöldet. Puhára főzzük a zöldségeket. Közben a gombát egészen apróra vágjuk. Kevés olajon egy gerezd aprított fokhagymával együtt 10 perc alatt puhára pároljuk. A tojást elkeverjük, adunk hozzá annyi lisztet, hogy kanállal szaggatható tésztát kapjunk (sűrű nokedlitészta). A tésztába belekeverjük a párolt gombát, az aprított petrezselymet, megsózzuk, megborsozzuk, és minimum 30 percig állni hagyjuk. Ha a zöldség és a hús is megpuhult, kanállal galuskákat szaggatunk a forrásban lévő levesbe, és addig főzzük a galuskákat, amíg fel nem jönnek a leves felszínére.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!