Értékelés: 0/0

Zöldséges csirkecombok római tálban

Feltöltve: 2013.10.17.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkecomb, brokkoli, kelbimbó

Hozzávalók

fél dl olívaolaj, frissen őrölt bors, , 50 dkg krumpli , 4 felső csirkecomb, 40 dkg brokkoli, 2 nagyobb szál sárgarépa, 20 dkg gomba, 10 dkg kelbimbó, 2 közepes fej vöröshagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A zöldségeket megpucoljuk, feldaraboljuk. Mindet az előre beáztatott római tálba helyezzük. Elkeverjük az olívaolajjal, sóval, frissen őrölt borssal. Kézzel átkeverjük, hogy mindenhova jusson olaj. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, a zöldséghalom tetejére helyezzük, lefedjük az előzőleg egy órán át langyos vízbe áztatott tálat, és hideg sütőbe téve 230 fokra melegítjük, majd 80 percen át sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!