Értékelés: 0/0

Zöldborsós pecsenye

Feltöltve: 2015.05.26.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: újkrumpli, zöldborsó, csirkemell, petrezselyem, fokhagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd zúzott fokhagymát, megsózzuk és megborsozzuk. Nagy lángon puhára pároljuk a húst. Beletesszük a borsót (ha nem elég zsenge, kissé előfőzzük), és összepároljuk a ragut. Az újkrumplit sós vízbe áztatjuk, majd lekaparjuk a héját, feldaraboljuk, konyharuhába tesszük, leitatjuk a vizet róla. Tapadásmentes serpenyőben kevés olajon ropogósra sütjük. (Nem kell annyi olaj alá, mint a hagyományos sült krumplihoz). Összekeverjük a csirkeraguval. Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd, zúzott fokhagymát, az aprított petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, ha szükséges. A megtisztított salátát felcsíkozzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük az olívaolajjal, a borecettel, a mézzel. Belevegyítjük a salátába, frissen őrölt borssal bőven megborsozzuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!