Értékelés: 0/0

Zöldborsófőzelék lisztérzékenyeknek

Feltöltve: 2014.11.03.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: zöldborsó, főzelék, kolbász, gluténmentes

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A borsót sózva, borsozva megfőzzük egy nagyon kevés tej és víz keverékében. Éppen hogy csak ellepje a folyadék. A krumplit meghámozzuk, sós vízben puhára főzzük, és leszűrjük. A borsó főzővizéből a krumplihoz adagolunk egy keveset, beletesszük a fokhagymát, majd botmixerrel teljesen simára pürésítjük. Fokozatosan keverjük a főzővizet a borsóhoz. Hogy mennyit kell hozzáadnunk, az a krumpli fajtájától, keményítőtartalmától is függ. Annyit adjunk hozzá, amennyire sűrű főzeléket szeretnénk. Vágott petrezselyemmel ízesítjük. A kolbászokat feldaraboljuk, megfelezzük, és forró olajban ropogósra sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!