Értékelés: 0/0

Zöldborsó fasírt tavaszi salátával

Feltöltve: 2014.04.30.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: saláta, fasírt, zöldborsó

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A nagyon apróra kockázott szalonnát és hagymát olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zöldborsót, és puhára pároljuk. Ha nem akarna puhulni, még egy kevés vizet adunk hozzá, de várjuk meg, amíg ez elfő. Ha megpuhult a borsó, botmixerrel darabosra pürésítjük. Beletesszük az aprított mentát, petrezselymet, a tojást és annyi morzsát, hogy formázható masszát kapjunk. Sózzuk, borsozzuk. Fasírtokat formázunk, morzsában megforgatjuk őket, és forró olajban aranybarnára sütjük. A salátához megmossuk és feldaraboljuk a zöldségeket. Egy nagy keverőtálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a mustárt, a mézet és a borsot. Beletesszük a zöldségeket, és átforgatjuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!