Értékelés: 0/0

Vörösboros-kolbászos penne

Feltöltve: 2013.11.21.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tészta, kolbász, paradicsom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát olívaolajon puhára dinszteljük. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, 5 percig vele sütjük. Beleöntjük a darabolt paradicsomot, a bort és hozzáadjuk az aprított fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, takarékon 15 percig forraljuk a szószt. Frissen kifőzött tésztára szedjük a mártást, reszelt juhsajttal illik hozzá.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!