Értékelés: 0/0

Vörösboros gulyás tarhonyával

Feltöltve: 2015.08.12.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: marhalábszár, tarhonya, vörösbor, krumpli, gulyás

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban az olajon megdinszteljük, és beletesszük a felkockázott húst. Körbepirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, jól elkeverjük, beletesszük a darabolt paradicsomokat, majd felöntjük a borral. Lefedve, lassú tűzön kb. 1 órán át pároljuk a húst. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat, megsózzuk, megborsozzuk, és további 30 percig főzzük. Beletesszük a felkarikázott répákat, a felkockázott krumplit. Felöntjük annyi vízzel, hogy bőven legyen szaftja, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg a hús és a zöldségek is puhára főnek. A tarhonyát belefőzzük a levesbe, ha szükséges, kevés vizet öntünk még alá. Sózzuk, borsozzuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!