Értékelés: 0/0

Véres hurka almacsatnival

Feltöltve: 2015.01.16.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: hurka, alma, csatni, fokhagyma

Hozzávalók

2 evőkanál 10 %-os ecet, 1 kg piros alma, 25 dkg vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, olívaolaj, 1 teáskanál őrölt gyömbér, , frissen őrölt bors, 2 evőkanál cukor, 1 kg véres hurka

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hagymát vékonyan felszeleteljük, olívaolajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a káposztareszelőn lereszelt almát (hámozni nem kell), a zúzott fokhagymát, beletesszük a cukrot, az ecetet, a gyömbért, megsózzuk, megborsozzuk, és 35-40 perc alatt a csatnit krémesre főzzük és kihűtjük. A véres hurkát sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük, hústűvel megszurkáljuk, 230-250 fokra melegített sütőben 30-35 percig sütjük, amíg a hurka teteje megpirul. Egyszer megfordítjuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!