Értékelés: 0/0

Vegyes mézes savanyúság

Feltöltve: 2014.08.28.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: karfiol, uborka, ecet, méz

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A karfiolt rózsákra szedjük, a többi zöldséggel együtt vegyesen elhelyezzük a sterilizált üvegekben. A vizet az ecettel, a cukorral és a mézzel együtt felforraljuk, hozzáadjuk a szalicilt és a kénport. Forrón a zöldségekre öntjük, majd lezárjuk, és dunsztban hagyjuk kihűlni.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!