Értékelés: 0/0

Vaníliás őszibarack-krémleves

Feltöltve: 2015.07.21.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, vanília, őszibarack, tojás

Hozzávalók

1 rúd vanília vagy 1 tasak vaníliás cukor, 50 dkg őszibarack, 4 tojás sárgája, 5 dkg cukor, 5 dl tej

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tojások sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral, a vaníliarúd kikapart magjaival vagy a vaníliás cukorral. Fokozatosan hozzáöntjük a tejet. Melegítve sűrűre főzzük. Beletesszük a megmosott, felkockázott, barackot. Pár perc alatt puhára főzzük a gyümölcsöt a sodóban, majd simára turmixoljuk. Lehűtjük, és hidegen tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!