Értékelés: 0/0

Vadas palacsinta

Feltöltve: 2013.10.24.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: palacsinta, vadas

Hozzávalók

5 dkg félkemény sajt, 3 evőkanál étolaj, 5 dl maradék vadas szaft, 2 szelet hússal, 10 evőkanál liszt, 1 dl tej, 2 tojás, 1 kis csokor petrezselyem, szódavíz,

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A lisztből, 1 tojásból, tejből, szódából, 2 evőkanál olajból palacsintatésztát keverünk. Csak sózzuk! 10 darab vastagabb palacsintát sütünk belőle. 2 palacsintát vékonyan felcsíkozunk, elkeverjük az aprított, főtt marhahússal, 1 tojással és a finomra vágott petrezselyemmel. A maradék 8 palacsintát megtöltjük a töltelékkel, feltekerjük, tűzálló tálba helyezzük. Megkenjük a palacsintákat a maradék szafttal, ráreszeljük a sajtot, és 230 fokos sütőben 25 perc alatt összesütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!