Értékelés: 0/0

Tzatziki kicsit másképpen

Feltöltve: 2013.09.16.

0 hozzászólás

Kategória: Köret

Cimkék: saláta, mártogatós

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A kígyóuborkát lereszeljük (közepes lyukú reszelőn). A túróba elkezdjük belekeverni a reszelt uborkát (a levét is) a kefirt a préselt fokhagymát és az ételízesítőt. Kefirből annyi kell, hogy elérjük a kívánt sűrűséget, ki hígabban ki sűrűbben szereti. A sok fokhagyma kimondottan feldobja, de ez is ízlés kérdése. Az egészet jól összekeverve hűtőbe tesszük. Hidegben több napig tárolható.
Jó sültekhez, mártogatósnak vagy csak úgy fogyókúrázóknak.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!