Értékelés: 0/0

Tüzes, mézes, szójás csirkenyárs

Feltöltve: 2014.02.17.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, szója, raklet, csili, cukkini

Hozzávalók

1 mokkáskanál kínai ötfűszer-keverék, 30 dkg csirkemellfilé, 10 dkg cukkini, 4-5 szem koktélparadicsom, 2-3 szem gomba, 1 evőkanál méz, 2 evőkanál szójaszósz, 1 kis gerezd fokhagyma, 1 száratott pirospaprika (csili), 3 evőkanál olívaolaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A mézet és a szójaszószt elkeverjük az olívaolajjal, az ötfűszer-keverékkel, az aprított fokhagymával és az összemorzsolt paprikával. A csirkét felkockázzuk, beletesszük a pácba, és legalább 2-3 órát hagyjuk állni benne. A zöldségeket meghámozzuk, apróra kockázzuk, a paradicsomot megfelezzük. Nagyon forróra melegítjük elő a rakletsütőt (legjobb, ha előtte már sütöttünk rajta zöldségeket, így biztos elég meleg lesz), nyársra húzzuk a húskockákat és a zöldségeket, és az olívaolajjal enyhén megkent sütőlapon készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!