Értékelés: 0/0

Trópusi gyümölcsleves

Feltöltve: 2015.07.21.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, kókusztej, burgonyakeményítő

Hozzávalók

50 dkg vegyes trópusi gyümölcs (konzerv), 2 dl kókusztej, 1 evőkanál burgonyakeményítő, ízlés szerint cukor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A trópusi gyümölcsöket a levükkel együtt fazékba tesszük, és 5 dl vizet adunk hozzá. Felforraljuk. A kókusztejet (ha túl sűrű, adunk hozzá a gyümölcs főzővizéből), simára keverjük a keményítővel, majd fokozatosan belekeverjük a forró levesbe. Felforraljuk, a gyümölcs egy részét botmixerrel pépesítjük, ezzel is sűrítve a levest. Ízlés szerint édesítjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!