Értékelés: 0/0

Toszkán bableves

Feltöltve: 2010.10.16.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, bab

Hozzávalók

40 dkg fehérbabkonzerv, ½ fej kisebb kelkáposzta, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, 2 közepes krumpli, 1 nagy szár póréhagyma, másfél liter húsleves, , frissen őrölt fekete bors, 1 kk. petrezselyem, 1 kk. oregánó

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Apróra vágom a vöröshagymát, szépen felkarikázom a póréhagymát, összeaprítom a fokhagymát, majd mindezt megpárolom egy kevés olívaolajon. Néhány percet hagyom dinsztelődni, majd a fazékba dobom a kockára vágott krumplit, s felöntöm a babkonzerv levével, valamint a húslevessel. Fűszerezem, sózom. Tíz percet hagyom fedő alatt főni. Ezután nagyjából a leves felét egy tálba merem, botmixerrel krémesítem, majd visszaöntöm a fazékba. A leveshez adom a laskára vágott kelkáposztát, majd néhány perccel később a babot. Egyet rottyantok rajta, és tálalom.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!