Értékelés: 0/0

Tormás céklaleves

Feltöltve: 2013.12.05.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: cékla, torma, tejszín

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A céklát egészen apró kockákra vágjuk, és a szintén apróra kockázott hagymával együtt 5-10 percig dinszteljük az olívaolajon, majd felöntjük 8 dl vízzel, beletesszük a római köményt és a meghámozott, lereszelt tormát. Lefedve puhára főzzük a céklát. Amikor megfőtt, simára turmixoljuk a levest, megsózzuk, borsozzuk, elkeverjük benne a tejszínt, és tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!