Értékelés: 0/0

Tojásos nokedli

Feltöltve: 2010.10.29.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tojás, nokedli

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A nokedlit forró vízben kifőzzük, majd egy szűrőn lecsepegtetjük. Mindenképpen kell egy nagy lábos, amelyben minden elfér.
A hagymát Rama-n megfuttatjuk, és hozzászórjuk az apróra vágott szalonnát. Ha a szalonna megpirult, hozzászórjuk a lecsepegtetett nokedlit, és nagy lángon összeforgatjuk az egészet. Eljött az idő, mehet a tojás, és most egy fontos momentum: kevergetni az egész ételegyveleget, amíg a tojás megsül.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!