Értékelés: 0/0

Thai rákleves

Feltöltve: 2012.03.06.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: fokhagyma, hagyma, halszósz, rák

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Egy lábasban a húslevest a gyömbérrel, a citromfűvel, a zöld citrom levéllel, 15-20 percet együtt forralom, majd leszűröm. Visszaöntöm a lábasba , felöntöm a zöld citromlével valamint a halszósszal. Egyszer megforralom, belerakom a rákot, a gombát, a hagymát, a fokhagymát és magas lángon főzöm kb 5 percig. Tálalom, aki szereti, annak friss korianderrel megszórom.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!