Értékelés: 5/1

Tejszínes-paradicsomos gersli

Feltöltve: 2010.11.05.

0 hozzászólás

Kategória: Köret

Cimkék: tejszín, paradicsom, gersli, árpagyöngy

Hozzávalók

20 dkg árpagyöngy (gersli), 1 kis fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl tejszín, 10 dkg dobozos paradicsom, negyed csokor friss petrezselyem, 1 evőkanál olaj,

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az árpagyöngyöt átöblítjük. A hagymát apróra vágjuk, az olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk az árpagyöngyöt. Vízzel felöntjük, sózzuk, és kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Mikor megpuhult, hozzákeverjük a paradicsomot, az összezúzott fokhagymát és a tejszínt. Néhány percig tovább főzzük, míg besűrűsödik. A legvégén hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Párolt zöldségek és natúr húsok nagyszerű kísérője lehet.

Elkészítés: 35 perc
(Forrás: Nők Lapja Konyha)

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!