Értékelés: 0/0

Tejszínes céklaleves tortellinivel

Feltöltve: 2014.12.19.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: cékla, torma, tortellini, karácsony

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A céklát apró kockákra vágjuk, felöntjük 8 dl vízzel, hozzáadjuk a római köményt, 1 evőkanál reszelt tormát. Lefedve puhára főzzük a céklát. Mikor megfőtt, összeturmixoljuk a levest, megsózzuk, megborsozzuk, elkeverünk benne 1,5 dl tejszínt. A tortellinit sós vízben kifőzzük, a maradék tejszínt kemény habnak felverjük, óvatosan elkeverünk benne 1 evőkanál finomra reszelt tormát. A levest a tortellinivel, a tormás tejszínnel együtt tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!