Értékelés: 0/0

Tavaszi újhagymakrémleves

Feltöltve: 2015.05.12.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: krémleves, újhagyma, tejszín, worcester

Hozzávalók

1 evőkanál Worcestershire öntet, 3 csokor újhagyma, 3 dkg rama, , 2 dl tejszín, frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hagymát megpucoljuk, feldaraboljuk. A háromnegyed részét a Rama-n nagyon lassan puhára dinszteljük, majd 8 dl vízzel vagy zöldséglével felöntjük. Megsózzuk, megborsozzuk, Worcestershire öntettel ízesítjük. 15 perc alatt teljesen puhára főzzük a hagymát, a leveshez öntjük a tejszínt, majd botmixerrel pürésítjük. Ezután hozzáadjuk a maradék hagymát, és pár percig vele főzzük.
Sajttal, sajtos krutonnal kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!