Értékelés: 0/0

Tavaszi tojáskrém

Feltöltve: 2015.04.15.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: tojás, zöldborsó, retek, medvehagyma, majonéz

Hozzávalók

15 dkg zsenge zöldborsó (fagyasztott), 1 kis csokor zsenge retek, 1 kis csokor medvehagyma, 5 dkg Rama, 6 tojás, 2 evőkanál majonéz, 1 evőkanál tejföl, 1 teáskanál mustár, 1 evőkanál ecetes reszelt torma, , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tojásokat keményre főzzük, és hideg vízben alaposan leöblítjük. Ha lehűltek, leszedjük a héjukat. Villával összetörjük, belekeverjük a Rama-t, a majonézt, a tejfölt. Mustárral, tormával, sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük. Hozzákeverjük az apróra csíkozott medvehagymát, a darabolt retket, és a puhára főzött, lecsöpögtetett zöldborsót. Hűtőszekrénybe tesszük 1-2 órára, hogy az ízek összeérjenek.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!