Értékelés: 0/0

Tárkonyos-zöldborsós resztelt máj püré alatt

Feltöltve: 2014.03.04.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: máj, zöldborsó, tárkony, krumplipüré

Hozzávalók

1 evőkanál szárított tárkony, frissen őrölt bors, , 50 dkg csirkemáj , 1 fej vöröshagyma, 25 dkg zsenge zöldborsó, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl főzőtejszín, 1 kg krumpli, 4 dkg Rama, 2 dl tej, 1 tojás, étolaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Olajon megdinszteljük az apróra kockázott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megmosott, lecsöpögtetett darabolt májat, 10 percig pirítjuk, beletesszük a zöldborsót, az aprított fokhagymát, a tárkonyt, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk. 10 percig főzzük a ragut. Közben hagyományos módon krumplipürét készítünk. A meghűlt pürében elkeverünk egy egész tojást. A ragut tűzálló tál aljára szedjük, befedjük a pürével, majd 230 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt pirosra sütjük a tetejét.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!