Értékelés: 0/0

Tárkonyos pulykaraguleves

Feltöltve: 2010.10.28.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: tárkony, pulyka, ragu

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A vöröshagymát szeleteld fel, és kevés olajon párold. Add hozzá a kockákra vágott pulykahúst, amelyet piríts fehéredésig. Ekkor dobd hozzá a felaprított sárgarépát, a fehérrépát, a maréknyi zöldborsót, és kevés víz aláöntésével pirítsd le. Ízesítsd sóval-borssal, és párold csaknem puhára a húst és a zöldségeket. Amikor már a lé nagy részét elfőtte, szórd meg egy evőkanál liszttel, majd öntsd fel 1,5-2 liter vízzel. Dobd bele a zöldségleveskockát, és főzd addig, amíg minden hozzávaló teljesen megpuhul.
Ízesítsd bőségesen tárkonnyal, és sűrítsd tejszínes-lisztes habarással. Tálalás előtt csepegtess bele egy kevés citromlevet.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!