Értékelés: 0/0

Tarka borsos mustáros szűz

Feltöltve: 2014.04.04.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tarkabors, mustár, sertésszűz

Hozzávalók

1.5 dl tej, 20 dkg natúr krémsajt, 1 kg burgonya, 2x40 dkg sertésszűz egészben, 20 g színes bors, tengeri só, 1 teáskanál mustár

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hámozott, kockákra vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, villával összetörjük, a tejet és a krémsajtot is belekeverve. Ha szükséges, sózzuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A húsokat megmossuk, szárazra töröljük, a borsot durvára őröljük, egy nagy, lapos tányérra szórjuk. A húsdarabokat körben megkenjük mustárral, majd meghempergetjük őket a durvára darált borsban, az előmelegített sütőbe tesszük, és 20 percig sütjük. Szeletelés előtt 5-8 percig pihentetjük, a szeletelés után a tányéron sózzuk meg a hússzeleteket.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!