Értékelés: 0/0

Tarhonyás csirkepaprikás

Feltöltve: 2015.07.02.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, tarhonya, paprika

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük. A felkockázott hagymát a zsíron megdinszteljük. Amikor megpuhult, beleszórjuk a pirospaprikát, a darabolt paradicsomot, a felkarikázott paprikát, megfuttatjuk, majd ráhelyezzük a csirkecombokat. Beletesszük a zúzott fokhagymát. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi a húst ellepi. Sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük, és lassú tűzön, lefedve bő 1 óráig főzzük. A tarhonyát a csirkéhez adjuk, és a szaftban puhára főzzük. Óvatosan keverjük már ekkor, hogy a húst ne törjük. Bográcsban is készíthető!

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!