Értékelés: 0/0

Szűzpecsenye tésztakéregben

Feltöltve: 2016.03.10.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tésztakéreg, mustár, szűzpecsenye

Hozzávalók

1 kávéskanál , 1 dl natúr joghurt, 10 dkg lágy Rama, a tésztához 20 dkg liszt, 3 evőkanál durvára tört színes bors, 2 evőkanál mustár, 50 dkg sertésszűz, 1 tojás a tészta kenéséhez

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A húst megmossuk, szárazra töröljük. Megkenjük a mustárral, megforgatjuk a durvára darált borsban. Állni hagyjuk, közben a tészta hozzávalóiból (liszt, Rama, joghurt, só) homogén tésztát gyúrunk, és 20 percig pihentetjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és beburkoljuk vele a pácolt sertésszüzet. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, megkenjük a felvert tojással, és 35-40 perc alatt pirosra sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!