Értékelés: 0/0

Szójás-szezámos ceruzabab

Feltöltve: 2015.07.07.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkemell, bacon, ceruzabab, szójaszósz, szezámmag

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A megmosott, szárazra törölt csirkemelleket vastag szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és körbetekerjük baconszeletekkel. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük, és 200 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük. Közben a megpucolt, nagyobb darabokra vágott babot sós, ecetes vízben kb. 15 perc alatt puhára főzzük és leszűrjük. Nagy serpenyőben kevés olívaolajon enyhén megpirítjuk a szezámmagot a zúzott fokhagymával együtt. Vigyázzunk, hamar megég! Rászedjük a lecsöpögtetett babot, majd rálocsoljuk a szójaszószt. Átforgatjuk, hogy a szójaszószos szezámmag mindenhol bevonja a babot. Köretként tálaljuk a csirkemellel.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!