Értékelés: 0/0

Szicilíai malacragu aszaltparadicsommal, pecorino sajttal

Feltöltve: 2011.10.01.

0 hozzászólás

Kategória: Olasz

Cimkék: isteni

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A bőrös malachúst csonttal együtt nagyobb darabokra vágjuk és olíva olajon serpenyőben megpirítjuk. Egy fazékba rakjuk és hozzáadjuk az összevágott hagymát, fokhagymát, rozmaringot, sót és egész borsot felöntjük vízzel és lassú párolással puhára pároljuk.
A malac darabokat kiszedjük majd a megmaradt szafthoz hozzáöntjük a vörösbort, sűrűre forraljuk majd átszűrjük.
A parázs burgonyát főzés után pirosra sütjük, a malac húsokat egy teflon serpenyőbe tesszük és újra pirítunk rajta, közben a vörösboros pároló szafttal a húsokat locsolgatjuk addig amíg ezt a tartalmas ízes szaftot a hús fényes felületként magára nem ölti. Ekkor a pirosra sütött parázs burgonyákat, a csíkokra vágott aszalt paradicsommal hozzárakjuk, majd belecsipkedjük a pecorino sajtot és meghintjük friss petrezselyemmel.
Bár elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, de ez a fantasztikus ízvilág mindenkit kárpótolni fog.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!