Értékelés: 5/1

Szezámkrém (tahini) házilag

Feltöltve: 2010.10.06.

0 hozzászólás

Kategória: Köret

Cimkék: szezámmag

Csak 20 perc

Hozzávalók

100 g hántolatlan szezámmag, 1 dl olívaolaj, víz

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A szezámmagot egy nagy serpenyőben folyamatosan kevergetve pirítsuk aranysárgára, majd kávédarálóban őröljük porhanyósra. Öntsük hozzá az olívaolajat, és turmixoljuk péppé.
Ha szükséges, turmixolás közben apránként adagolva adjunk hozzá annyi vizet (2–5 evőkanál), hogy krémes pasztát kapjunk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!