Értékelés: 0/0

Szalonnás sült hagymás hamburger

Feltöltve: 2014.05.07.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: hamburger, marhahús, szalonna, hagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A szalonnát is és a hagymát is egészen apró kockákra vágjuk, és serpenyőben összepirítjuk. A marhahúst keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a szalonnás hagymát (a kisült zsírt is!), egy kevés mustárt, és összedolgozzuk. Kóstolás alapján sózzuk, bőven megszórjuk frissen őrölt borssal, majd a húst 20 percig hagyjuk pihenni. Felforrósított serpenyőben vastagságtól függően oldalanként 2-4 perc alatt készre sütjük a kézzel megformázott húspogácsákat. A kettévágott hamburgerzsemléket megpirítjuk a vágott felüknél, és ízlésünk szerint összeállítjuk a hamburgereket.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!