Értékelés: 0/0

Szalonnás gombafasírt pikáns majonézzel

Feltöltve: 2013.09.19.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: gombafasírt, majonéz, kurkuma

Hozzávalók

1 evőkanál olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, 10 dkg majonéz, 15 dkg húsos szalonna, 50 dkg csiperkegomba, 1 fej vöröshagyma, 2 zsemle, , 1 tojás, frissen őrölt bors, 1 csokor petrezselyem, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez, 2 dl natúr joghurt (3 %-os), csipet , 1 csapott teáskanál kurkuma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és zsírjára sütjük. Hozzáadjuk az apróra kockázott gombát és hagymát, és puhára dinszteljük. Levesszük a tűzről, sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel ízesítjük. Belekeverjük a vízbe áztatott, majd kifacsart zsemléket, összeállítjuk a fasírtmasszát, és 20 percig pihentetjük. Gombócokat formázunk a masszából, megforgatjuk zsemlemorzsában, és forró olajban ropogósra sütjük. A majonézt elkeverjük a joghurttal és az olívaolajjal. Hozzáadjuk az aprított fokhagymát, a kurkumát és egy csipet sót.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!