Értékelés: 0/0

Sült hagymás-kukoricás csirkeragu

Feltöltve: 2015.06.17.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, kukorica, Tárcsa, vöröshagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkehúst megmossuk, szárazra töröljük, felcsíkozzuk. 1 dl olívaolajat elkeverünk a mustárral, és bőségesen megszórjuk frissen őrölt borssal. Az olajos pácot a csirkére öntjük, és egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük. A tárcsát felhevítjük, olajat öntünk bele, hozzáadjuk a vékonyra szelt hagymát és a pácolt csirkét, és megsózzuk. Kevergetve kb. 15 -20 perc alatt készre sütjük. Az utolsó 4-5 percre belekeverjük a lecsöpögtetett kukoricát.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!