Értékelés: 0/0

Spenótos-szalonnás grillezett gombafejek

Feltöltve: 2015.05.12.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csiperkegomba, feta, spenót, szalonna

Hozzávalók

, frissen őrölt bors, 50 dkg tölteni való csiperke, 25 dkg spenót, 15 dkg húsos szalonna, 2 gerezd fokhagyma, 10 dkg zsemlemorzsa, 10 dkg feta sajt, olívaolaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A szalonnát felcsíkozzuk, és serpenyőben zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát, és enyhén megpirítjuk. A megmosott, felcsíkozott spenótot a zúzott fokhagymával együtt külön, olívaolajon megfonnyasztjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd összekeverjük a zsemlemorzsával, és hozzámorzsoljuk a fetát. A gombák tönkjét eltávolítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk a kalapokat, meglocsoljuk olívaolajjal, beléjük szedjük a tölteléket. Sütőben, grill fokozaton vagy grillsütőben készre sütjük a gombákat.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!