Értékelés: 0/0

Spenótos-fetás töltött krumpli

Feltöltve: 2014.08.22.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: krumpli, feta, spenót

Hozzávalók

, 8 nagyobb , egyforma méretű burgonya, 25 dkg spenót, 2 gered fokhagyma, 2 evőkanál olívaolaj, 15 dkg feta sajt, 2 evőkanál tejföl, frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krumplikat héjastól egészben puhára főzzük. (Előre is elkészíthető.) A megmosott, lecsöpögtetett spenótot olívaolajon a zúzott fokhagymával együtt megfonnyasztjuk. Hozzámorzsoljuk a fetát, és elkeverjük a tejföllel. Borsozzuk, sózni a feta miatt nem biztos, hogy kell. A krumplikat bevágjuk, megtöltjük a spenótos töltelékkel, grillrácson, forró faszén felett megpirítjuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!