Értékelés: 0/0

Spenótos-fetás csirkemell

Feltöltve: 2015.03.02.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkemell, spenót, fetasajt

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A megmosott, lecsöpögtetett spenótot kevés olívaolajon a zúzott fokhagymával együtt megfonnyasztjuk. Csak borssal fűszerezzük, mert a feta sós, de ha nem fetát használunk, sózzuk is meg. A fonnyasztott spenóthoz hozzámorzsoljuk a sajtot, és elkeverjük. A csirkemell-szeleteket úgy vágjuk be, hogy szét tudjuk teríteni téglalapnak, és enyhén megklopfoljuk. Megsózzuk, megtöltjük a négy szeletet a töltelékkel. Szorosan feltekerjük, ha szükséges, hústűvel megtűzzük, és 200 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!