Értékelés: 0/0

Spenótos cannelloni

Feltöltve: 2015.05.12.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: cannelloni, spenót, besamel, Ricotta

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A megmosott, felcsíkozott spenótot a zúzott fokhagymával együtt olívaolajon megfonnyasztjuk. Hozzákeverjük a ricottát, a morzsolt zsályát, és megsózzuk, megborsozzuk. Elkészítjük a besamelt: a Rama-n megfuttatjuk a lisztet, majd fokozatosan felöntjük a tejjel, közepesen sűrűre főzzük az öntetet, sózzuk, borsozzuk. Nyomózsákból megtöltjük a száraz, nyers cannellonikat a spenótos krémmel. Egy tűzálló tál alját kikenjük besamellel, egymás mellé rárakosgatjuk a cannellonikat, rájuk öntjük a besamelt, megszórjuk a reszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!