Értékelés: 0/0

Spárgával göngyölt csirkemell

Feltöltve: 2014.05.16.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkemell, spárga, sonka

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A csirkemellet 8 vékony szeletre vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk. Egy-egy szelet vékonyra szelt sonkát helyezünk a hússzeletekre, ráteszünk 3-4 zöld spárgát, majd szorosan feltekerjük. Fogpiszkálóval megtűzhetjük. Egy kerámiatál alját vékonyan megkenjük olívaolajjal, ráhelyezzük a göngyölt csirkemelleket, a húsok tetejét is megkenjük olajjal, megszórjuk durvára darált borssal, majd 25-30 perc alatt készre sütjük. Párolt rizzsel vagy újkrumpli körettel kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!