Értékelés: 0/0

Spárgás-sonkás rakott tészta

Feltöltve: 2014.05.16.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tészta, sonka, spárga, tejszín

Hozzávalók

3 tojás, 2 dl tejszín, 1 teáskanál Rama, 3 evőkanál olívaolaj, 35 dkg szarvacska tészta, 50 dkg zöld spárga, füstölt sonka, 25 dkg főtt, 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A megpucolt spárgát felkarikázzuk, a sonkát felkockázzuk. Egy nagy serpenyőben kevés olívaolajon a sonkát a spárgával együtt megpirítjuk, hozzáadjuk az aprított fokhagymát, megborsozzuk, enyhén sózzuk. Közben lobogó, sós vízben kifőzzük a tésztát, és leszűrjük. Elkeverjük a spárgával és az aprított petrezselyemmel. Az enyhén felvert tojásokat elvegyítjük a tejszínnel, megsózzuk és megborsozzuk. Összeforgatjuk a tésztával. Egy tűzálló tál alját kikenjük Rama-val, beleszedjük a tésztát, majd 200 fokra melegített sütőben 25-30 perc alatt összesütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!