Értékelés: 0/0

Spanyol tepsis csirkecomb

Feltöltve: 2014.06.27.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkecomb, kolbász, kukorica, vörösbor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a felkockázott paprikát, ezzel is pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vörösbort. Összeforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk, elkeverjük benne a leszemezett kukoricát, a vágott petrezselymet. Hőálló cseréptálba helyezzük az alsó és felső részre szétvágott, besózott csirkecombokat és a felkarikázott kolbászt. Köré szedjük a paradicsomos keveréket. Alufóliával lefedjük a tálat, és 220 fokon 1 órán át sütjük, majd fólia nélkül 10-15 perc alatt megpirítjuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!